Laser ontharen

Maak kennis met de Diode ice laser master 4

Maak kennis met de Diode ice laser master 4

Permanente laserontharing met de veiligste ontharingslaser en de meest geavanceerde lasertechnologie!

Diode Ice 4 Wave Master ontharingslaser.

Met trots bieden wij als een van de eerste in Nederland laserontharing aan met de Diode Ice 4 Wave Master. De Diode Ice 4 Wave Master beschikt over de allernieuwste lasertechniek momenteel verkrijgbaar op de markt en onderscheidt zich van alle andere lasers en IPL-apparaten door maar liefst 4 golflengtes. Hierdoor heb je bij Fabulous Figure veiliger én grondigere haarverwijdering.

  • Golflengte 1: Richt zich op de uitstulping van de haarfollikel met meer oppervlakkige penetratie.
  • Golflengte 2: Dringt diep door in de haarfollikels voor een snelle behandeling. Het heeft gematigde niveaus van melanineabsorptie, ook veilig voor donkerdere huidtypes.
  • Golflengte 3: coaguleert (wegbranden van) de microvaten rond de haarfollikels, snijdt de voedende levering van de haarfollikels af, vermindert scherp het haarregeneratievermogen, en remt volledig de haarregeneratie.
  • Golflengte 4: Verstrekt de diepste penetratie van haarfollikels, zelfs op de gevoeligste delen van het lichaam, evenals diep haar op gebieden zoals de hoofdhuid, de oksels en de schaamstreek.


Door de opbouwende warmte worden de onderhuidse haarzakjes geleidelijk en gecontroleerd opgewarmd en vernietigd. Door de zeer krachtige en geconcentreerde lichtbundel is Diode Ice 4 Wave Master de nieuwe unieke standaard voor laserontharing en tevens de meest effectieve oplossing voor ongewenste haargroei. Met behulp van de Diode Ice 4 Wave Master ben je snel én pijnloos van storende haren af.

Het unieke koelsysteem van de Diode Ice 4 Wave Master koelt de huid gedurende de gehele behandeling af, waardoor de behandeling nagenoeg pijnloos is. Het koelstuk wordt vaak door klanten als zeer prettig ervaren en het gevoel wordt vaak vergeleken met een ‘hotstone’ massage.

De Diode Ice 4 Wave Master is voor alle huidtypen geschikt, dus ook de zeer donkere huid kan veilig worden behandeld. Ook gedurende de zomerperiode. Voor ieder huidtype is de Diode Ice 4 Wave Master een veilige, effectieve en comfortabele behandeling.

1. De eerste en enige ontharingslaser met maar liefst 4 zeer effectieve golflengtes gecombineerd in één apparaat

2. Zeer krachtige en effectieve laserbundel

3. Unieke standaard voor permanente ontharing met een blijvend resultaat

4. Nagenoeg pijnloos

5. Allernieuwste en veiligste lasertechniek

6. Minder behandelingen nodig vergeleken met andere lasers en IPL ontharingsmethoden

7. Snellere behandeltijd

8. Alle huidtypen zijn geschikt, dus ook de (zeer) donkere huid

9. Comfortabele continue koeling tijdens behandelen

10. Prettige behandeling

11. Zowel in de winter als in de zomer